Promotii interfete si testere diagnoza auto 1 Promotii interfete si testere diagnoza auto 2 Promotii interfete si testere diagnoza auto 3 Promotii interfete si testere diagnoza auto 4 Promotii interfete si testere diagnoza auto 5 Promotii interfete si testere diagnoza auto 6 Promotii interfete si testere diagnoza auto 7

FIAT KEY PROGRAMMER
mareste imaginea

FIAT KEY PROGRAMMER

689ronSuport Fiat Siena, Palio, Weekend aceste modele cu chip Megamos criptat ID48 (functioneaza cu 93LC66  de la computerul BSI)


Programatorul are doua functii:

 M1: Sterge toate cheile si programeaza altele noi(se apasa M1 de 3 ori) cand se pierd toate cheile

 M2: Aduga chei noi(nu este nevoie sa fie sterse cheile originale)

Folosire:

1 Se demonteaza pc-ul BSI de pe masina, BSI-ul este in partea stanga a soferului. Este nevoie sa fie demontata toata cutia de sigurnata, si sa fie scos BSI-ul din spatele cutie.

2 Dupa ce a fost scos 93LC66, se conecteaza la adaptorul programatorului  

3 Cand se porneste LED-ul se face verde, ceea ce inseamna ca auto-testul programatorului este normal.

4 Se alege M1 sau M2 pentru programarea cheilor, daca led-ul se aprinde odata si difuzorul emite un sunet insamna ca programarea a functionat.Daca led-ul licare de 5 ori, si in difuzor se aud 5 sunete, inseamna ca datele 93LC66 nu au fost intorduse corect sau nu este gasit 93LC66, trebuie verificata conectica sau pozitia de conectare a lui 93LC66 si dupa corectie sa se reincerce. Daca led-ul se aprinde de 10 ori si in difuzor se aud 10 sunete inseamna ca chip-ul ID48 este blocat sau modelul de chip nu este corespunzator.

5 Sudare 93LC66 dupa ce s-a finalizat programarea, se instaleaza BSI si trebuie sa porneasca.


Adauga in Cos:


SEO Romania